GEEF MIJ MAAR GLAS

Kies nu voor glasvezelinternet op
bedrijventerreinen Seggelant en Seggelant II

Snel leverbaar, bestel nu!

Op bedrijventerreinen Seggelant en Seggelant II in Brielle ligt een glasvezelnetwerk waarover DELTA Zakelijk supersnelle internetverbindingen levert aan ondernemers. Onze abonnementen zijn afgestemd op de behoefte van verschillende soorten bedrijven op de terreinen.

Heeft uw bedrijfspand al een aansluiting op het netwerk, dan is een abonnement zo geregeld en kunt u binnen enkele weken al actief zijn. Heeft uw pand nog geen aansluiting. Dan krijgt u van ons eerst een offerte voor de aanleg van de glasvezel naar uw pand. Vul hiervoor wel uw aanvraag volledig in.


Naar aanbod

Glasvezelinternet op bedrijventerreinen in Brielle

De bedrijventerreinen hebben een grote diversiteit aan ondernemers. Ons aanbod is daarop afgestemd. Van voordelige basisverbindingen tot aan hoogwaardige zakelijke abonnementen met 24 x 7 support. Zo is er voor iedereen een passend abonnement.

Business Fiber

Hoogwaardige internet- verbinding over glasvezel

  • 99,8% beschikbaarheid
  • Geen overboeking (1:1)
  • 24×7 servicedesk
  • Vast IP-adres
  • Persoonlijke accountmanager

Basis Internet

Professionele internet- verbinding over glasvezel

  • Standaard beschikbaarheid
  • Overboeking 1:10
  • Servicedesk 8-18 (ma-vr)
  • Vast IP-adres
  • Persoonlijke accountmanager

Vermelde tarieven op deze pagina zijn excl. BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Wilt u ook telefonie?

Breid uw abonnement uit
met Managed VoIP

Naar telefonie

“Het is zo logisch dat je glasvezel hebt”

Frans van Dorp, eigenaar autodealerbedrijf Dorzo


“Onze server staat 100 kilometer verderop en ons hele bedrijf en alle systemen draaien hierop. Voor ons is het dus de normaalste zaak van de wereld dat we glasvezel hebben. Je staat er eigenlijk niet meer bij stil, maar de snelheid die DELTA Zakelijk levert, hebben we gewoon nodig.”

Lees verder…

“Die internetverbinding is van levensbelang”

Michel van Hout, CIO Dutch Flower Group


“Eén ding weten we zeker, de benodigde bandbreedte gaat niet smaller worden. Een ononderbroken snelheid en een groeiende behoefte aan bandbreedte; dat gaat niet meer over die traditionele tools, daar heb je gewoon glasvezel voor nodig.”

Lees verder…

Veelgestelde vragen

Op dit moment is het niet mogelijk om een tv-abonnement voor dit gebied bij ons af te sluiten. Het kan zijn dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Wij zullen u hierover dan informeren.

Indien er reeds een werkende FTU op het adres aanwezig is, dan leveren wij een verbinding in de regel in 10 werkdagen op. Heeft u het eerder nodig, neem dan contact met ons op.