GEEF MIJ MAAR GLAS

Kies nu voor glasvezelinternet op
bedrijventerrein Honderdland

Snel leverbaar, bestel nu!

Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk ligt een glasvezelnetwerk waarover DELTA Zakelijk supersnelle internetverbindingen levert aan ondernemers. Onze abonnementen zijn afgestemd op de behoefte van verschillende soorten bedrijven op de terreinen.

Heeft uw bedrijfspand al een aansluiting op het netwerk, dan is een abonnement zo geregeld en kunt u binnen enkele weken al actief zijn. Heeft uw pand nog geen aansluiting. Dan krijgt u van ons eerst een offerte voor de aanleg van de glasvezel naar uw pand. Vul hiervoor wel uw aanvraag volledig in.


Naar aanbod

Glasvezelinternet op bedrijventerreinen in Maasdijk

De bedrijventerreinen hebben een grote diversiteit aan ondernemers. Ons aanbod is daarop afgestemd.
Vraag nu een offerte aan en geef hierbij uw wensen aan.

Business Fiber

Hoogwaardige internet- verbinding over glasvezel

  • 99,8% beschikbaarheid
  • Geen overboeking (1:1)
  • 24×7 servicedesk
  • Vast IP-adres
  • Persoonlijke accountmanager

Wilt u ook telefonie?

Breid uw abonnement uit
met Managed VoIP

Naar telefonie

“Meer data is simpelweg meer bandbreedte”

Pim van Velzen, Schalke IT-services


“Ik adviseer mijn klanten over de verbinding en als het even kan dan is dat glasvezel. Ik kende DELTA Zakelijk al van andere terreinen en hun project in Honderdland. Daar zijn we met Schalke IT ook nauw betrokken bij geweest. Dus toen ze naar ABC Westland kwamen, hoefden ze mij niet meer te overtuigen.”

Lees verder…

“Goede communicatie is essentieel”

Hassan Keskin‎, senior systeem- en netwerkbeheerder Nature’s Pride


“Naast dat het netwerk uiterst stabiel is, staan ze direct voor je klaar. Het contact met de accountmanager is uitstekend en ook de helpdesk is vriendelijk, bekwaam en zet net dat stapje extra. En daarmee maken ze voor mij het verschil.”

Lees verder…

Veelgestelde vragen

Op dit moment is het niet mogelijk om een tv-abonnement voor dit gebied bij ons af te sluiten. Het kan zijn dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Wij zullen u hierover dan informeren.

Indien er reeds een werkende FTU op het adres aanwezig is, dan leveren wij een verbinding in de regel in 10 werkdagen op. Heeft u het eerder nodig, neem dan contact met ons op.