GEEF MIJ MAAR GLAS

Kies nu voor glasvezelinternet op
bedrijventerrein ABC Westland

Snel leverbaar, bestel nu!

Op het terrein van ABC Westland in Poeldijk biedt DELTA Zakelijk in samenwerking met ABC Westland hoogwaardige glasvezelverbindingen aan. Naast glasvezelinternet biedt DELTA Zakelijk ook aanvullende diensten als telefonie of lanlan-koppelingen. DELTA Zakelijk is de internetleverancier van bijna alle veilinglocaties en verbindt land- en tuinbouw met de rest van de wereld. Profiteer maximaal van het DELTA Zakelijk netwerk en kies voor glasvezelinternet dat op te schalen is tot snelheden van wel 1Gbps (1000Mbps).


Naar aanbod

Glasvezelinternet op ABC Westland

De bedrijventerreinen hebben een grote diversiteit aan ondernemers. Ons aanbod is daarop afgestemd. Van voordelige basisverbindingen tot aan hoogwaardige zakelijke abonnementen met 24 x 7 support. Zo is er voor iedereen een passend abonnement.

Business Fiber

Hoogwaardige internet- verbinding over glasvezel

  • 99,8% beschikbaarheid
  • Geen overboeking (1:1)
  • 24×7 servicedesk
  • Vast IP-adres
  • Persoonlijke accountmanager

Wilt u ook telefonie?

Breid uw abonnement uit
met Managed VoIP

Naar telefonie

“We hebben een competitief aanbod”

Herwi Rijsdijk, Directeur ABC Westland B.V.


“We hebben de snelheid kunnen verhogen en bieden kantoorlocaties nu de mogelijkheid om tegen een passend tarief aan te haken. Hiermee hebben we een aanbod, waar een concurrerende verbinding over een koper niet tegenop kan. Zeker als je kijkt naar de toekomst en het werken in de cloud, heb je gewoon de uploadsnelheid nodig.”

Lees verder…

“Meer data is simpelweg meer bandbreedte”

Pim van Velzen, Schalke IT-services


“Ik adviseer mijn klanten over de verbinding en als het even kan dan is dat glasvezel. Ik kende DELTA Zakelijk al van andere terreinen en hun project in Honderdland. Daar zijn we met Schalke IT ook nauw betrokken bij geweest. Dus toen ze naar ABC Westland kwamen, hoefden ze mij niet meer te overtuigen.”

Lees verder…

Veelgestelde vragen

Op dit moment is het niet mogelijk om een tv-abonnement voor dit gebied bij ons af te sluiten. Het kan zijn dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Wij zullen u hierover dan informeren.

Indien er reeds een werkende FTU op het adres aanwezig is, dan leveren wij een verbinding in de regel in 10 werkdagen op. Heeft u het eerder nodig, neem dan contact met ons op.