GEEF MIJ MAAR GLAS

Kies nu voor glasvezelinternet in
de Van Nelle Ontwerpfabriek

Snel leverbaar, bestel nu!

In het gebouw van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam ligt een supersnel hoogwaardig glasvezelnetwerk. DELTA Zakelijk levert over dit netwerk speciaal voor de Van Nelle Ontwerpfabriek ontwikkelde internetverbindingen en diensten tegen scherpe tarieven. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid en kies voor glasvezelinternet dat op te schalen is tot snelheden van wel 1Gbps (1000Mbps).


Naar aanbod

Glasvezelinternet in de Van Nelle Ontwerpfabriek

De Van Nelle Ontwerpfabriek heeft een grote diversiteit aan ondernemers. Ons aanbod is daarop afgestemd met kwalitatieve verbindingen en een passende service en support.

Van Nelle Fiber

Internet over glasvezel in de Van Nelle Ontwerpfabriek

  • 98,7% beschikbaarheid
  • Overboeking
  • Servicedesk 8-18 (ma-vr)
  • Vast IP-adres
  • Gratis werkplekrealisaties

Vermelde tarieven op deze pagina zijn excl. BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Wilt u ook telefonie?

Breid uw abonnement uit
met Managed VoIP

Naar telefonie

“Het is zo logisch dat je glasvezel hebt”

Frans van Dorp, eigenaar autodealerbedrijf Dorzo


“Onze server staat 100 kilometer verderop en ons hele bedrijf en alle systemen draaien hierop. Voor ons is het dus de normaalste zaak van de wereld dat we glasvezel hebben. Je staat er eigenlijk niet meer bij stil, maar de snelheid die DELTA Zakelijk levert, hebben we gewoon nodig.”

Lees verder…

“Die internetverbinding is van levensbelang”

Michel van Hout, CIO Dutch Flower Group


“Eén ding weten we zeker, de benodigde bandbreedte gaat niet smaller worden. Een ononderbroken snelheid en een groeiende behoefte aan bandbreedte; dat gaat niet meer over die traditionele tools, daar heb je gewoon glasvezel voor nodig.”

Lees verder…

Veelgestelde vragen

Op dit moment is het niet mogelijk om een tv-abonnement voor dit gebied bij ons af te sluiten. Het kan zijn dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Wij zullen u hierover dan informeren.

Indien er reeds een werkende FTU op het adres aanwezig is, dan leveren wij een verbinding in de regel in 10 werkdagen op. Heeft u het eerder nodig, neem dan contact met ons op.