Klantenservice

Wij staan klaar om uw vragen
te beantwoorden

DELTA Zakelijk

Verkoop en informatie
088 002 02 02
(ma-vr 8.30-17.00)
sales@deltazakelijk.nl

Adres
Houtschelf 1d
3371 KB Hardinxveld-Giessendam

Hoofdkantoor
Overschieseweg 203
3112 NB Schiedam

KvK 22051676
BTW NL811599930B01

Support

Technische helpdesk DELTA Zakelijk
088 002 02 15
(ma-vr 8.00-18.00)
helpdesk@deltazakelijk.nl

Technische helpdesk DELTA Business Pack
0118 22 55 55

Download teamviewer

Veelgestelde vragen

Vanwege de grote oppervlakte en de lange onderlinge afstanden is de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen kostbaar. De netwerkbeheerder, Glasvezel buitenaf, vraagt daarom een vastrechtvergoeding aan de aangesloten bedrijven. U betaalt deze vastrechtvergoeding rechtstreeks aan Glasvezel buitenaf. Daarnaast betaalt u de abonnementskosten en de eventuele komende eenmalige kosten aan DELTA Zakelijk.

Voor de betaling van de vastrechtvergoeding heeft u twee opties: Eenmalige afkoop: u betaalt de aansluiting via een eenmalige bijdrage. Na betaling hiervan hoeft u geen maandelijkse bijdrage te betalen voor de glasvezelaansluiting naar uw bedrijf of woning.

óf

Maandelijkse bijdrage: de maandelijkse vastrechtvergoeding betaalt u alleen tijdens de looptijd van uw abonnement bij DELTA Zakelijk of een andere dienstenaanbieder. Als u uw abonnement bij de dienstenaanbieder opzegt, stopt ook de betaling van de maandelijkse vastrechtvergoeding.
Als u een abonnement afsluit bij DELTA Zakelijk, dan melden wij u aan bij de netwerkbeheerder. U hoeft u dus niet apart te registreren bij een netwerkbeheerder zoals Glasvezel buitenaf.
Het Flexpakket en Flexpakket + Business Pack zijn uit te breiden met Interactieve TV van DELTA. Hiermee kijkt u televisie zoals u dat gewend bent, maar dan haarscherp en met heel veel handige extra’s!
  • Kijken op je TV én laptop, tablet en smartphone
  • Niks missen met Live TV Pauzeren
  • Altijd het hele programma zien met Begin Gemist
  • Uw favoriete films opnemen en eindeloos terugkijken
Lees meer over Interactie TV van DELTA
Natuurlijk bepaalt u zelf welke zenders u in huis haalt. Bij het Flexpakket en Flexpakket + Business pack kunt u optioneel kiezen uit de volgende zenderpakketten.

50+ zenders inclusief NPO, RTL, SBS, Discovery en Disney: € 8,26 per mnd
90+ zenders inclusief FOX Sports 1, Nat. Geo Wild, RTL Crime, Nick junior, Baby TV, MTV, Eurosport 2: € 12,40 per mnd
120+ zenders inclusief FOX Sports Eredivisie pakket, Animal Planet, Discovery Science, BBC Entertainment, buitenlandse zenders: € 16,53 per mnd

U kunt uw zenderpakket nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld Ziggo Sport, Fox Sports of Film 1. Kijk hier voor het volledige zenderoverzicht en mogelijkheden.