DELTA Zakelijk gaat supersnel glasvezelinternet leveren op bedrijventerreinen in Noordoost-Limburg

Op een groot aantal bedrijventerreinen in Noordoost-Limburg gaat DELTA Zakelijk snelle glasvezelinternetverbindingen aanbieden. DELTA Zakelijk wil haar diensten leveren over het nog aan te leggen netwerk van Glasvezel buitenaf, die hiervoor een vraagbundeling heeft opgestart. Goed nieuws dus voor alle ondernemers en bewoners op deze terreinen; supersnel internet, telefonie en interactieve TV is binnen handbereik!

Dennis Bos, manager commercie van DELTA Zakelijk, licht het aanbod toe. “Er is een grote diversiteit aan locaties op de bedrijventerreinen, van woningen tot aan grootschalige bedrijven. We snappen heel goed dat een woonhuis of bedrijf aan huis geen 1:1 internetverbinding nodig heeft met een uitgebreide service-agreement. Daarom hebben we een pakket van diensten ontwikkeld, waarin iedereen wel een passend abonnement kan vinden. Van voordelige flexpakketten, uit te breiden met TV en telefonie, tot aan hoogwaardige zakelijke abonnementen met 24×7 support.”

50 procent van de ondernemers en bewoners moet meedoen
De aanleg van het netwerk gaat alleen door als minimaal 50 procent van de aanwezigen op een bedrijventerrein meedoet. Voor bewoners en ondernemers is het dus zaak om vóór 28 oktober een abonnement af te sluiten. “Aanmelden kan via deltazakelijk.nl/noordlimburg, ook particulieren kunnen daar terecht. Wij zorgen ervoor dat de aanmeldingen worden doorgegeven aan de netwerkbeheerder en meetellen in de vraagbundeling”, aldus Bos.

Over DELTA Zakelijk
DELTA Zakelijk is de internet- en telefonieprovider voor het bedrijfsleven en heeft als doel om glasvezeldiensten beschikbaar te maken op zoveel mogelijk bedrijventerreinen. DELTA Zakelijk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, met netwerken door heel het land. Hierop zijn inmiddels ruim 550.000 woningen en bedrijven aangesloten en dit aantal groeit met de dag. In hoog tempo wordt glasvezel aangelegd in steden, dorpen, buitengebieden en op bedrijventerreinen, waarover Delta Zakelijk haar verbindingen en diensten kan aanbieden.