DELTA Zakelijk start glasvezelcampagne op bedrijventerreinen Goeree-Overflakkee

Een groot aantal bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee komen in aanmerking voor glasvezelinternet, tv en telefonie van DELTA Zakelijk. Aansluitend op de vraagbundeling van Glasvezel buitenaf, gaat DELTA Zakelijk de terreinen af om zoveel mogelijk ondernemers en bewoners enthousiast te krijgen. DELTA Zakelijk is een van de providers die verbindingen mag gaan leveren over het nieuw aan te leggen netwerk.

Adressen in het plangebied krijgen binnenkort een aanbod van DELTA Zakelijk. Dennis Bos, manager Marketing & Sales Bedrijventerreinen licht toe: “De bedrijventerreinen hebben een grote diversiteit aan ondernemers en bewoners. Ons aanbod is daarop afgestemd. Van voordelige flexpakketten, uit te breiden met TV en telefonie, tot aan hoogwaardige zakelijke abonnementen met 24 x 7 support. Zo is er voor iedereen een passend abonnement. Bovendien gaan we persoonlijk alle adressen in het plangebied langs om vragen te beantwoorden en te adviseren in de abonnementskeuze.”

Sluitingsdatum 24 april
Glasvezel buitenaf kan alleen starten met de aanleg als minimaal 45 procent van de aanwezigen op een bedrijventerrein meedoet. Voor bewoners en ondernemers is het dus zaak om vóór 24 april december een abonnement af te sluiten. Dan kan via de speciale projectpagina op deltazakelijk.nl/goeree. Daar is ook meer informatie te vinden over het project, de verschillende pakketten en de planning.