Hoogwaardig glasvezelinternet voor bedrijventerreinen in Steenwijkerland

Bedrijventerreinen in Steenwijkerland hebben grote kans om hoogwaardige internetverbindingen over glasvezel af te kunnen nemen bij DELTA Zakelijk. Glasvezel buitenaf heeft een vraagbundeling opgezet die ondernemers moet overhalen een abonnement af te sluiten. Als 40 procent van de bedrijven en bewoners op een terrein meedoet, dan gaat de aanleg door. Goed nieuws dus voor alle ondernemers en bewoners op deze terreinen; supersnel internet, telefonie en interactieve TV is binnen handbereik!

Geen vastrechtvergoeding
Dennis Bos, Manager Marketing & Sales Bedrijventerreinen van DELTA Zakelijk, legt uit waarom hij verwacht dat die 40 procent daadwerkelijk behaald gaat worden: “Voor ondernemers is het extra aantrekkelijk gemaakt om nu in te stappen. Glasvezel buitenaf heeft in samenwerking met Business Club Steenwijkerland besloten om de vastrechtvergoeding te schrappen voor iedereen die zich voor 16 december aanmeldt. Dat is een korting van maar liefst € 826,45. DELTA Zakelijk doet daar nog een schepje bovenop door geen aansluitkosten te berekenen op de flexabonnementen en 50% korting te geven op de aansluitkosten van de Business abonnementen.”

DELTA Zakelijk is een van de aanbieders die over het netwerk van Glasvezel buitenaf gaat leveren en heeft een aanbod dat goed is afgestemd op de aanwezigen op de terreinen. “Er is een grote diversiteit aan locaties op de bedrijventerreinen, van woningen tot aan grootschalige bedrijven. We snappen heel goed dat een woonhuis of bedrijf aan huis geen 1:1 internetverbinding nodig heeft met een uitgebreide service-agreement. Daarom hebben we een pakket van diensten ontwikkeld, waarin iedereen wel een passend abonnement kan vinden. Van voordelige flexpakketten, uit te breiden met TV en telefonie, tot aan hoogwaardige zakelijke abonnementen met 24×7 support.”

40 procent aanmeldingen benodigd
De aanleg van het netwerk gaat alleen door als minimaal 40 procent van de aanwezigen op een bedrijventerrein meedoet. Voor bewoners en ondernemers is het dus zaak om vóór 16 december een abonnement af te sluiten. “Aanmelden kan via deltazakelijk.nl/steenwijkerland, ook particulieren kunnen daar terecht. Wij zorgen ervoor dat de aanmeldingen worden doorgegeven aan de netwerkbeheerder en meetellen in de vraagbundeling”, aldus Bos.