Ook bedrijventerreinen in Noordwest-Limburg aangesloten op glasvezel

Na een succesvolle vraagbundeling op een groot aantal bedrijventerreinen in Noordoost-Limburg gaat DELTA Zakelijk nu ook snelle glasvezelinternetverbindingen aanbieden in Noordwest-Limburg. DELTA Zakelijk wil haar diensten leveren over het nog aan te leggen netwerk van Glasvezel buitenaf, die hiervoor een vraagbundeling is gestart. Goed nieuws dus voor alle ondernemers en bewoners op deze terreinen; supersnel internet, telefonie en interactieve TV is binnen handbereik.

Dennis Bos van DELTA Zakelijk, licht toe. “In de eerdere vraagbundeling in Limburg merkten we dat het animo per terrein nogal wisselt. Vandaar dat Glasvezel buitenaf daar een aantal terreinen wel gaat aanleggen en anderen nog aan het onderzoeken is. Voor de terreinen die in Noordwest-Limburg op de planning staan is het minimale aanmeldpercentage verlaagt naar 35%, waardoor de kans op succes voor een algehele aanleg groter is. Zaak blijft dat er wel voldoende aanmeldingen komen en bedrijven nu in actie moeten komen.”

Vanwege de grote diversiteit aan locaties op de bedrijventerreinen, van woningen tot aan grootschalige bedrijven, biedt DELTA Zakelijk een breed dienstenpakket. “We snappen heel goed dat een woonhuis of bedrijf aan huis geen 1:1 internetverbinding nodig heeft met een uitgebreide service-agreement. Daarom hebben we een pakket van diensten ontwikkeld, waarin iedereen wel een passend abonnement kan vinden. Van voordelige flexpakketten, uit te breiden met TV en telefonie, tot aan hoogwaardige zakelijke abonnementen met 24×7 support.”, aldus Bos.

35 procent van de ondernemers en bewoners moet meedoen
Voor bewoners en ondernemers is het belangrijk om vóór 7 mei een abonnement af te sluiten. De aanleg van het netwerk gaat alleen door als minimaal 35 procent van de aanwezigen op een bedrijventerrein voor die datum meedoet. Voor belangstellenden, zowel bedrijven als particulieren, heeft DELTA Zakelijk een lokale webpagina aangemaakt te bereiken via deltazakelijk.nl/nw-limburg. Hier is meer informatie over de aanleg en de abonnementen te vinden.