Over DELTA Zakelijk


Sneller ondernemen met Delta Zakelijk

DELTA Zakelijk is de internet- en telefonieprovider voor het bedrijfsleven. Wij hebben als doel om glasvezeldiensten beschikbaar te maken voor zo veel mogelijk ondernemingen. Door heel Nederland, specifiek op bedrijventerreinen en in buitengebieden sluiten wij bedrijven aan.

We beschikken over een eigen core-netwerk, een zakelijke servicedesk en een groot partnernetwerk. Een eigen 24×7 bemand Network Operation Center waarborgt al onze kwalitatieve verbindingen. Met een persoonlijke en servicegerichte aanpak staat ons team van hooggekwalificeerde medewerkers klaar voor ondernemers en ondernemende organisaties.

DELTA Zakelijk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, met netwerken door heel het land. Hierop zijn inmiddels ruim 550.000 woningen en bedrijven aangesloten en dit aantal groeit met de dag. In hoog tempo wordt glasvezel aangelegd in steden, dorpen, buitengebieden en op bedrijventerreinen, waarover wij onze verbindingen en diensten aanbieden. Zo maken we voor steeds meer bedrijven snel internet toegankelijk.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie of bedrijventerrein? Neem gerust contact op en bel met 088 002 02 02.