Het is zo logisch dat je glasvezel hebt

“Onze server staat 100 kilometer verderop en ons hele bedrijf en alle systemen draaien hierop. Voor ons is het dus de normaalste zaak van de wereld dat we glasvezel hebben. Je staat er eigenlijk niet meer bij stil, maar de snelheid die DELTA Zakelijk levert, hebben we gewoon nodig.”

Lees verder…Die internetverbinding is van levensbelang

“Eén ding weten we zeker, de benodigde bandbreedte gaat niet smaller worden. Een ononderbroken snelheid en een groeiende behoefte aan bandbreedte; dat gaat niet meer over die traditionele tools, daar heb je gewoon glasvezel voor nodig.”

Lees verder…Zonder transport staat de hele economie stil…

De Winter Transport is een bedrijf dat kan profiteren van de goede samenwerking tussen FloraHolland en DELTA Zakelijk. Het DELTA Zakelijk netwerk verbindt alle veilinglocaties waardoor het eenvoudig was om ook de diverse locaties van deze bloementransporteur met glasvezel te koppelen. DELTA Zakelijk vormt een belangrijke schakel voor een soepel lopende logistiek in de bloemensector.

Lees verder…Geen bloemenexport zonder DELTA Zakelijk

We zijn  er trots op dat Royal FloraHolland klant is. Het is tenslotte de grootste marktplaats voor sierteeltproducten in de wereld. We leveren dé redundante internetaansluiting voor de organisatie en verbinden alle locaties met elkaar door middel van een VLAN. DELTA Zakelijk werkt intensief met Royal FloraHolland samen om bedrijven op alle vestigingen van hoogwaardige

Lees verder…DELTA Zakelijk hofleverancier Van Nelle Ontwerpfabriek

In het gebouw van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam ligt een supersnel hoogwaardig glasvezelnetwerk. DELTA Zakelijk levert over dit netwerk speciaal voor de Van Nelle Fabriek ontwikkelde internetverbindingen en telefoniediensten. Het aanbod is afgestemd op het type bedrijven in het gebouw en de abonnementen zijn inclusief werkplekrealisatie.

Lees verder…Je moet proberen een A1 locatie te blijven

Ultro is producent en importeur van materialen voor signing, routing en communicatie en gevestigd op bedrijventerrein Vijfsluizen. Algemeen directeur en oprichter Pieter Sneep is naast het werk voor zijn onderneming, zeer actief in het bedrijfsleven in Schiedam. Als voorzitter van de ondernemersvereniging Schiedam Havens is hij nauw betrokken bij ontwikkelingen op de bedrijventerreinen Vijfsluizen, Wilhelminahaven

Lees verder…Graphic & Mail kiest voor glasvezel om z’n snelheid

“Wij zijn in grote mate afhankelijk van internet. Nagenoeg al onze opdrachten komen via email of de webshop binnen en omdat we een grafisch bedrijf zijn, werken we met extreem grote bestanden die we via internet versturen. Het is dus uitermate belangrijk dat we snel kunnen uploaden en downloaden”.

Lees verder…Ondernemers Fresh Park Venlo kiezen DELTA Zakelijk

“Veel ondernemers vergelijken glasvezelinternet nog met coaxverbindingen, zeker als het gaat om prijs. Dat is geen reële vergelijking, de mogelijkheden van glasvezel zijn veel groter, net zoals de betrouwbaarheid en stabiliteit. Gelukkig zien een aantal ondernemers dat al in.”

Lees verder…Blijf niet hangen bij de techniek van het verleden

Van Trierum Metaalbewerking BV is breed georiënteerd in de markt van onderdelenfabricage en assemblage voor met name de apparatenbouw, de medische, orthopedische en de maritieme industrie. We vroegen operationeel directeur Arie van Trierum naar het belang van glasvezelinternet voor de onderneming. “Glasvezel betekent voor ons een grote stap naar voren om sneller en efficiënter te

Lees verder…