Blijf niet hangen bij de techniek van het verleden

Van Trierum Metaalbewerking BV is breed georiënteerd in de markt van onderdelenfabricage en assemblage voor met name de apparatenbouw, de medische, orthopedische en de maritieme industrie.

We vroegen operationeel directeur Arie van Trierum naar het belang van glasvezelinternet voor de onderneming. “Glasvezel betekent voor ons een grote stap naar voren om sneller en efficiënter te kunnen werken. Door de snellere internetverbinding communiceren wij sneller met onze klanten. Met glasvezel van DELTA Zakelijk zijn wij klaar voor de toekomst!”

Toename in dataverkeer en stabiliteit waren de belangrijkste redenen om over te stappen voor Van Trierum: “Aangezien klanten steeds complexere producten bij ons laten maken worden de digitale bestanden steeds groter. Door de toename in dataverkeer was onze oude ADSL-verbinding absoluut niet meer toereikend. Een glasvezelverbinding was voor ons bedrijf essentieel om aan de wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen. Tevens hebben wij geïnvesteerd in innovatieve robotoplossingen die ons ook bij afwezigheid statusmeldingen geven via het internet. Een stabiele internetverbinding is dus voor ons essentieel bij een goede bedrijfsvoering”.

De overstap naar DELTA Zakelijk ging vlekkeloos aldus Van Trierum en hij voegt daaraan toe: “De glasvezelverbinding bevalt ons prima! Ik zou andere bedrijven absoluut aanraden over te stappen op glasvezel, er gaat een wereld voor je open. Blijf niet hangen bij de techniek van het verleden maar gebruik de digitale mogelijkheden van de toekomst!”