Goede communicatie is essentieel

Nature’s Pride is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren, exporteren, rijpen, verpakken en distribueren van exotische groenten en fruit. Het snelgroeiende bedrijf is gevestigd in Maasdijk en heeft toegewijde telers en trouwe afnemers over de hele wereld.

Eind 2013 is de onderneming verhuisd naar een fantastisch nieuw distributiecentrum dat onder andere plaats biedt aan de inmiddels ruim 600 medewerkers. Hassan Keskin‎ is senior systeem- en netwerkbeheerder en verantwoordelijk voor de gigantische hoeveelheid data- en communicatieverkeer dat dagelijks plaatsvindt. “Goede communicatie met de buitenwereld is essentieel voor ons en daarmee dus ook de betrouwbaarheid van onze verbindingen. Daarom nemen we graag het zekere voor het onzekere en hebben we zowel een glasvezelverbinding alsook een straalverbinding van DELTA Zakelijk.”

Over de vraag waar een zakelijke internetprovider zich vandaag de dag nog in kan onderscheiden, is Hassan heel duidelijk: “Waar DELTA Zakelijk zich in onderscheidt is service. Die gaat echt ver. Dat merkte ik vooral tijdens de verhuizing naar het nieuwe pand. Het was een volledig nieuw terrein waar de infrastructuur nog niet op orde was. Het tracé lag er nog niet en de straalverbinding moest nog opgezet worden. We hadden moeite om de bekabeling op tijd gelegd te krijgen, omdat er allerlei partijen bij betrokken waren. Ik heb toen mijn accountmanager bij DELTA Zakelijk gebeld of zij ons konden helpen. Zij hebben hun netwerk ingeschakeld om druk uit te oefenen en te zorgen dat het graafwerk kon starten. En dat terwijl zij zelf geen aannemer waren in dit geheel.”

“Als mensen mij om advies vragen, noem ik altijd DELTA Zakelijk”

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Hassan DELTA Zakelijk vaak als voorbeeld noemt als het gaat om goede support. “Als je een zakelijk abonnement vergelijkt met een consumentenabonnement dan lijkt het misschien duur. Maar als je bedenkt hoe afhankelijk ons bedrijf van internet is, dan wil je er wel zeker van zijn dat de leverancier er alles aan doet om een goede verbinding te leveren. De abonnementen van DELTA Zakelijk zijn gewoon goed en prijs is marktconform. Als mensen mij om advies vragen over een internetprovider noem ik altijd DELTA Zakelijk. Naast dat het netwerk uiterst stabiel is en eigenlijk altijd werkt, staan ze direct voor je klaar. Het contact met de accountmanager is uitstekend en ook de helpdesk is vriendelijk, bekwaam en zet net dat stapje extra. En daarmee maken ze voor mij het verschil.”