Het gebruik van glasvezel levert alleen maar voordelen op

De Strootman Group brengt producenten en afzetkanalen in Fast Moving Consumer Goods (FMCG) bij elkaar. Op basis van goede relaties vermarkten ze producten die onderscheidend en winstgevend zijn voor alle betrokkenen. Kort op de bal zitten en snel handelen is key. De komst van glasvezelinternet wordt dan ook met open armen ontvangen door de onderneming uit Oudenbosch.

“Het gebruik van glasvezel levert ons enkel en alleen voordelen op”, aldus directeur Peter Strootman. “Wij zijn steeds meer afhankelijk van informatie en informatie-uitwisseling in al zijn facetten. Dat eist van ons dat we dit in kwantiteit en kwaliteit zo goed mogelijk aanleveren. Zonder haperingen.”

Strootman ambassadeur glasvezel in Oudenbosch

“Met glasvezelinternet halen we de hoogst mogelijke snelheid in huis, waarbij geen onderscheid meer is tussen uploaden en downloaden. Daar komt bij dat de internetverbinding uiterst betrouwbaar is en te allen tijde stabiel blijft.” De voordelen blijven niet alleen bij de functionele aspecten van glasvezel volgens Strootman: “Daar het een open netwerk is, hebben we als bedrijf ook de vrijheid onze eigen provider te kiezen. Vergelijk dit maar eens met de kabel, daar zit je altijd vast aan slechts één aanbieder.”

Over het financiële aspect van glasvezel maakt Strootman zich geen zorgen. “Qua kosten doet glasvezelgebruik niet onder voor de kosten van gebruik van een goed zakelijk internetabonnement over de kabel.”

Peter Strootman is echt een ambassadeur te noemen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in Oudenbosch en hoopt dat genoeg bedrijven zich inschrijven en niet blijven afwachten. “De aanleg van glasvezel, aan ons adres, maar uiteraard ook voor de omliggende bedrijven, zou zeer welkom zijn. Hierdoor zijn we voor lange tijd gewaarborgd van een extreem goede en stabiele internetverbinding en dito verkeer via een solide toekomstbestendig netwerk.”