We hebben een competitief aanbod

Sinds 2012 heeft ABC Westland de beschikking over een in eigen beheer aangelegd supersnel glasvezelnetwerk. Hiermee was ABC Westland een van de eerste terreinen in Nederland die volledig werd verglaasd. DELTA Zakelijk is er vanaf de start bij betrokken en is dienstenleverancier over het netwerk.

“We wilden als terrein snellere verbindingen en bedrijven een toekomstperspectief bieden. Destijds waren we een van de eersten en we willen daarin een voorloper blijven. Daarom hebben we samen met CBizz de Internetdienstverlening op de schop genomen. Hierbij is onderscheid gemaakt tussen de grote bedrijfsruimtes en kantoorlocaties.”

“We hebben de snelheid kunnen verhogen en bieden kantoorlocaties nu de mogelijkheid om tegen een passend tarief aan te haken. Hiermee hebben we een aanbod, waar een concurrerende verbinding over een koper niet tegenop kan. Zeker als je kijkt naar de toekomst en het werken in de cloud, heb je gewoon de uploadsnelheid nodig.”

De glasvezelinfrastructuur is op ABC Westland in iedere verhuurbare eenheid reeds aanwezig. Een aansluiting is dus snel geregeld. “Wanneer je bij een concurrent iets nodig hebt, ben je na zes weken een keer aan de beurt. Hier kunnen we in twee weken geïnstalleerd zijn. Als er een nieuwe huurder komt, wil deze er veelal direct in. En is internet ook nodig. Gelukkig kunnen we ook hierin flexibel zijn. En inmiddels hebben we wel bewezen dat we een uiterst stabiel en betrouwbaar netwerk hebben.”